Haittaohjelmatarkistuksen määrittäminen Norton Mobile Security -sovelluksessa

Voit määrittää haittaohjelmatarkistuksen asetukset Norton Mobile Security -sovelluksessa siten, että haittaohjelmatarkistus ajoitetaan. Voit myös parantaa suojausta ottamalla käyttöön SD-kortin tarkistuksen.

Haittaohjelmatarkistuksen määrittäminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta ja valitse sitten Sovelluksen asetukset.

3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Tarkistukset-osion Tarkista järjestelmäsovellukset -kohdassa.

4. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen SD-kortin, ota käyttöön Tarkista SD-kortti -asetus siirtämällä sen vieressä olevaa liukusäädintä.

SD-kortin tarkistaminen saattaa pidentää tarkistukseen kuluvaa aikaa ja hidastaa laitteen käyttöä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77844172_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 15/03/2018