Haittaohjelmatarkistuksen suorittaminen Norton Mobile Security -sovelluksessa

Haittaohjelmien torjunta suojaa mobiililaitteita etsimällä häiritsevät ja haitalliset ohjelmat ja poistamalla ne.

Haittaohjelmatarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Norton Mobile Security etusivulta Haittaohjelmien torjunta.

3. Napauta pyydettäessä Lupa vaaditaan -hälytyksessä OTA KÄYTTÖÖN tai siirry vaiheeseen 7.

4. Napauta Norton-suojauspalvelu.

5. Ota Norton-suojauspalvelu käyttöön siirtämällä liukusäädintä Norton-suojauspalvelu -sivulla Käytä palvelua -kohdan vieressä.

6. Valitse OK.

7. Käynnistä tarkistus valitsemalla Suorita tarkistus.

Norton Mobile Security etsii mobiililaitteesta haitta- ja vakoiluohjelmia. Kun tarkistus on valmis, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 24/10/2018