Haittaohjelmatarkistuksen suorittaminen Norton Mobile Securityssa

Haittaohjelmien torjunta suojaa mobiililaitteita etsimällä häiritsevät ja haitalliset ohjelmat ja poistamalla ne.

Haittaohjelmien tarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Norton Mobile Security etusivulta Haittaohjelmien torjunta.

3. Käynnistä tarkistus valitsemalla Suorita tarkistus.

Norton Mobile Security etsii mobiililaitteesta haitta- ja vakoiluohjelmia. Kun tarkistus on valmis, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 23/03/2018