Verkkosuojauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Norton Mobile Security -sovelluksessa

Norton Mobile Security -sovelluksen verkkosuojaustoiminto havaitsee vilpilliset verkkosivustot ja varoittaa niistä ennen sivustolle siirtymistä. Verkkosuojaus on oletusarvoisesti käytössä. Suosittelemme verkkosuojauksen pitämistä käytössä.

Verkkosuojauksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse laitteen tyypin mukaan joko Verkkosuojaus -kuvake tai -välilehti.

3. Valitse verkkosuojauksen tilaksi Käytössä tai Ei käytössä napauttamalla liukusäädintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77844130_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Muokattu viimeksi: 21/03/2013