Tietokoneen suojauksen tiedot

Tietokoneen suojauksen tiedoista nähdään virusten, vakoiluohjelmien, palomuurin ja tietoturva-aukkojen tiedot Norton 360 Online -ohjelmassa.

Kunkin toiminnon nykyinen, Tietokoneen suojauksen tiedot -ikkunassa näkyvä tila vaikuttaa tietokoneen suojaukseen kokonaisuudessaan ja Norton 360 Online -ohjelmiston kokonaistilaan. Luettelon kohdan vieressä oleva kuvake kertoo kohdan suojaustilan.

Jos jokin kohdista vaatii toimenpiteitä, näyttöön tulee sanoma, joka kertoo, mitä sinun pitää seuraavaksi tehdä. Tarvittaessa näyttöön tulee Tiedot -linkki, jota napsauttamalla näet tietoja tiedostoista, virusten toiminnasta, vakavuudesta ja tilasta sekä suositelluista toimenpiteistä.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu toiminnot, jotka ovat osa tietokoneen suojausta:

Virusten ja vakoiluohjelmien tarkistus

Kertoo, kuinka äskettäin virustorjunta-asetusten toiminto on tarkistanut koko tietokoneen virusten ja vakoiluohjelmien varalta.

Määritysten päivitys

Näyttää virusmääritysten edellisen päivityksen aikaleimauksen.

Auto-Protect

Tarkistaa, että Auto-Protect-toiminto suojaa tietokonetta viruksilta, vakoiluohjelmilta ja muilta riskeiltä automaattisesti.

SONAR-lisäsuojaus

Tarkistaa, että SONAR-lisäsuojaus havaitsee vihamielisen koodin ja suojaa tietokoneen siltä jo ennen kuin virusmäärityksiä on saatavana.

Älykäs palomuuri

Tarkistaa, että palomuuri on käytössä ja estää haittaohjelmia pääsemästä tietokoneelle.

Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma

Tarkistaa, että Vakoiluohjelmien torjunta suojaa tietokonetta tietoturvariskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan.

Luvattoman käytön esto

Tarkistaa, että Luvattoman käytön esto estää yritykset käyttää tietokonetta luvatta.

Selaimen suojaus

Tarkistaa selaimen asetukset varmistaakseen, että selaimen suojaustaso on riittävä epäturvallisia web-sivuja vastaan.

Saapuvan sähköpostin tarkistus

Tarkistaa, että sähköpostin tarkistus estää tartuntoja leviämästä saapuvan sähköpostin mukana

Lähtevän sähköpostin tarkistus

Tarkistaa, että sähköpostin tarkistus estää tartunnat lähtevän sähköpostin mukana ja tarkistaa lähtevän sähköpostin virusten varalta

Lisäksi voit käyttää seuraavia toimintoja kohdassa Asioita, joita voit tehdä :

Suorita tarkistukset

Voit suorittaa tavallisia, koko järjestelmän kattavia tai mukautettuja tarkistuksia etsiäksesi tietokoneesta viruksia, uhkia tai tarpeettomia tiedostoja.

Suorita LiveUpdate

LiveUpdate-päivityksellä voit etsiä uusimmat virustorjunta- ja ohjelmistopäivitykset.

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tietoja ongelmatilanteissa toiminnasta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7764315_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011