Palomuurin säännöt: kuvaus

Sääntöjen yhteenvetoluettelo ohjatussa säännönlisäystoiminnossa näyttää jokaisen palomuurisäännön joko sen nimen tai kuvauksen mukaan.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon kuvausruudussa tai Muokkaa sääntöä -ikkunassa voi valita Älykkään palomuurin säännön kuvauksen. Koska jotkin tietoliikenneyhteydet vaativat useita sääntöjä, anna kuvaus, joka erottaa säännön toisista.

Kun olet antanut säännön kuvauksen, voit jatkaa ohjatun säännönlisäystoiminnon seuraavaan ruutuun, jossa voit tarkastella yhteenvetoa sääntöjen ehdoista. Kun olet varmistanut ehdot, palomuuri luo uuden palomuurisäännön määritellyillä ehdoilla.

Et voi luoda palomuurisääntöä, jossa kaikki ehdot täyttävät olemassa olevan verkkoliikennesäännön ehdot.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7762404_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011