Palomuurin säännöt: seuranta

Seuranta -asetuksella voit seurata verkkoyhteystapahtumia, jotka vastaavat palomuurisääntöä.

Tässä ikkunassa voit tarkistaa Luo tapahtumalokin merkintä -kohdan. Tämä asetus luo merkinnän lokiin, kun kohdataan palomuurisääntöä vastaava verkkoyhteystapahtuma.

Jos olet valinnut Toiminto -ikkunan Valvonta -kohdan, Luo tapahtumalokin merkintä -kohta on valittuna automaattisesti.

Voit tarkastella tapahtumalokia Palomuuri - Toiminnot -luokassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7762401_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011