Palomuurin säännöt: tiedonsiirto

Internet-tietoliikenne käyttää erilaisia protokollia ja portteja. Voit määritellä protokollan tyypin ja portit palomuurisäännön ehdoiksi.

Valitse säännön käyttämät protokollat. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

TCP

Sääntö koskee TCP (Transmission Control Protocol) -yhteyksiä.

UDP

Sääntö koskee UDP (User Datagram Protocol) -yhteyksiä.

TCP ja UDP

Sääntö koskee sekä TCP- että UDP-yhteyksiä.

ICMP

Sääntö koskee ICMP (Internet Control Message Protocol) -yhteyksiä.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain lisättäessä tai muutettaessa verkkoliikennesääntöä tai muokattaessa ohjelmasääntöä, joka käsittelee ICMP-liikennettä.

ICMPv6

Sääntö koskee ICMP (Internet Control Message Protocol for Internet Protocol version 6) -yhteyksiä.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain lisättäessä tai muutettaessa verkkoliikennesääntöä tai muokattaessa ohjelmasääntöä, joka käsittelee ICMPv6-liikennettä.

Kaikki

Sääntö koskee kaikkia tuettuja protokollia.

Kun valitset tämän valinnan, et voi määritellä tietoliikennetyyppejä tai portteja, joita sääntö koskee.

UDP-yhteyksissä sääntö analysoi vain ensimmäisen datagrammin. Jos sääntö pätee, samaa toimintoa käytetään myös seuraaviin UDP-datagrammeihin, jotka siirtyvät samojen päätepisteiden välillä kumpaankin suuntaan.

Valitse säännölle oikeat portit. Vaihtoehdot ovat:

Kaikki viestintätyypit (kaikki portit, paikallis- ja etäportit)

Sääntö koskee kaikkia portteja käyttäviä yhteyksiä.

Vain alla lueteltuja tyyppejä ja portteja vastaavat yhteydet

Sääntö koskee vain luettelossa mainittuja portteja. Voit lisätä tai poistaa portteja luettelosta.

Voit määritellä portit valitsemalla ne luettelosta tai lisäämällä tiettyjä portteja tai porttialueita. Jos valitset ICMP- tai ICMv6-protokollan, komennot tulee määritellä. Voit tehdä sen valitsemalla komennon komentojen luettelosta tai lisäämällä tiettyjä komentoja tai komentoalueita.

Kun valitset tämän valinnan, Lisää -valinta tulee käyttöön. Tällä valinnalla voit määrittää portin tai komennon. Poista -valinnalla voit poistaa minkä tahansa kohteen luettelosta.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7762398_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011