Palomuurin säännöt: tietokoneet

Tietokoneesi ja mikä tahansa verkossa oleva muu tietokone voivat siirtää tietoja keskenään. Voit asettaa käyttöoikeusrajoituksia mille tahansa tietokonettasi käyttävälle tietokoneelle.

Valitse tietokoneet, joihin haluat sääntöä sovellettavan. Vaihtoehdot ovat:

Kaikki tietokoneet

Sääntö koskee kaikkia tietokoneita.

Mikä tahansa tietokone paikallisessa aliverkossa

Sääntö koskee vain paikallisen aliverkon tietokoneita.

Yrityksen verkko on jaettu aliverkkoihin, mikä helpottaa tehokasta Internet-tietoliikennettä. Aliverkko edustaa kaikkia saman lähiverkon tietokoneita.

Vain alla luetellut tietokoneet tai sivustot

Sääntö koskee vain lueteltuja tietokoneita, sivustoja tai toimialueita.

Voit määritellä nimet ja osoitteet tietokoneille, joita sääntö koskee. Määriteltyjen koneiden tarkat tiedot tulevat näkyviin luettelona. Voit myös poistaa tietokoneita luettelosta.

Kun valitset tämän valinnan, Lisää -valinta tulee käyttöön. Tällä valinnalla voit lisätä tietokoneen luetteloon. Voit poistaa valitun tietokoneen luettelosta Poista -valinnalla.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7762395_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011