Palomuurin säännöt: yhteydet

Tietokoneesi ja muiden tietokoneiden välillä voi olla seuraavanlaisia yhteyksiä internetissä.

Saapuvat

Saapuvat yhteydet ovat yhteyksiä toisesta tietokoneesta omaan tietokoneeseesi.

Lähtevät

Lähtevät yhteydet ovat yhteyksiä tietokoneestasi toiseen tietokoneeseen.

Saapuvat ja lähtevät

Saapuvat ja lähtevät yhteydet ovat sekä tieokoneeseesi saapuvaa että tietokoneestasi lähtevää liikennettä.

Valitse sääntöön liittyvä yhteyden tyyppi. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Yhteydet muihin tietokoneisiin

Sääntö koskee lähteviä yhteyksiä tietokoneestasi toiseen tietokoneeseen.

Yhteydet muista tietokoneista

Sääntö koskee vastaanotettavia yhteyksiä toisesta tietokoneesta omaan tietokoneeseesi.

Yhteydet muiden tietokoneiden kanssa

Sääntö koskee sekä saapuvaa että lähtevää liikennettä.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7762392_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011