Palomuurin säännöt: toiminto

Usean eri ehdon perusteella voit luoda säännön, joka hallitsee tapaa, jolla verkossa olevat muut tietokoneet muodostavat yhteyden tietokoneeseen. Jotkut ehdoista ovat protokolla-tyyppejä, portteja, internetosoitteita ja tietoliikenteen ohjausta.

Valitse toiminto, jonka haluat säännön suorittavan kaikkien ehtojen täyttyessä. Vaihtoehdot ovat:

Salli

Sallii valitun yhteystyypin käytön.

Otetaan esimerkiksi verkkoliikennesääntö, joka on seuraavien ehtojen mukainen: kaikki saapuva liikenne Internet-osoitteesta 192.168.1.1 portin 8080 kautta. Kun valitset Salli, Älykäs palomuuri sallii kaikki yhteydet, jotka täyttävät tämän verkkoliikennesäännön muut ehdot.

Estä

Estää valitun yhteystyypin käytön.

Otetaan esimerkiksi verkkoliikennesääntö, joka on seuraavien ehtojen mukainen: kaikki saapuva liikenne Internet-osoitteesta 192.168.1.1 portin 8080 kautta. Kun valitset Estä, Älykäs palomuuri estää kaikki yhteydet, jotka täyttävät tämän verkkoliikennesäännön muut ehdot.

Tarkkaile

Päivittää tapahtumalokin joka kerta, kun tämäntyyppistä yhteyttä käytetään

Näin voit seurata, kuinka usein tätä sääntöä käytetään. Norton 360 Online ilmoittaa aina, kun valvontasääntöehtoja vastaavaa liikennettä havaitaan tietokoneella. Voit tarkastella tapahtumalokia Palomuuri - Toiminnot -luokassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Norton 360 Online luo erilliset ohjelman sallivat tai estävät toimintasäännöt, jos ohjelmaan on liitetty vain Tarkkaile -sääntö. Valvo -säännön täytyy olla tärkeämpi kuin toimintasääntö, joka liittyy ohjelmaan liittyvän verkkotapahtuman onnistuneeseen lokimerkintään.

Valvontasääntö kirjaa verkkotapahtumat. Sinun täytyy kuitenkin luoda uusi Salli- tai Estä-sääntö verkkoliikenteen sallimiseksi tai estämiseksi.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7762389_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/04/2011