LiveUpdaten suorittaminen Norton Mobile Security -sovelluksessa

Norton Mobile Security suorittaa LiveUpdate-päivityksen määritetyin väliajoin. Voit myös säästää mobiililaitteen käyttökustannuksissa lataamalla päivitykset vain langattoman yhteyden välityksellä tai poistamalla verkkovierailun aikana tehtävät päivitykset käytöstä.

Suorita LiveUpdate ja asenna haittaohjelmien torjuntapäivitykset seuraavasti:

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta ja valitse sitten Sovelluksen asetukset.

3. Selaa asetuksia alaspäin LiveUpdate-kohtaan ja napauta sitten SUORITA LIVEUPDATE.

LiveUpdate lataa ja asentaa kaikki saatavilla olevat päivitykset. Jos näkyviin tulee varoitusikkuna, jossa kysytään, haluatko suorittaa LiveUpdaten, kun käytössä on mobiiliyhteys, napauta Kyllä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77490875_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 06/06/2018