Puheluiden eston määrittäminen Norton Mobile Security -sovelluksessa

Norton Mobile Securityn puheluiden estotoiminto auttaa estämään ei-toivotut puhelut määritetyistä numeroista. Voit myös estää tuntemattomien soittajien puhelut ja kaikki tietystä maasta tulevat puhelut.

Puheluiden esto on käytettävissä ainoastaan Android-puhelimissa. Tekstiviestin estotoimintoa ei tueta Android-käyttöjärjestelmän versiossa 4.4 tai sitä vanhemmissa versioissa.

Estoluettelon hallinta

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta pääikkunan alalaidassa neljättä pylvästä, jolloin Laite -näyttö avautuu.

3. Napauta Puheluiden esto.

4. Estoluettelo -välilehdellä voit hallita estoluetteloa seuraavilla toimilla:

• Yhteystiedon estäminen puhelulokeista tai yhteistiedoista: Napauta lisäyskuvaketta ja valitse yhteystieto Puhelulokista tai Yhteystiedot -luettelosta. Vahvista valitsemalla OK.

Voit poistaa kohteen myös valitsemalla vaihtoehdon Poistetaanko myös yhteystiedoista?

• Uuden yhteystiedon lisääminen Estoluetteloon: Kirjoita yhteystiedon numero ja nimi Uusi -välilehdelle ja valitse Estä tämä numero. Vahvista valitsemalla OK.

• Kaikkien tietystä maasta tulevien puheluiden estäminen: Valitse Uusi -välilehden Estä maa -kohdan avattavasta valikosta maa ja maatunnus ja valitse sitten Estä tämä maa. Vahvista valitsemalla OK.

• Yhteystiedon muokkaaminen: Napauta Estoluettelo -välilehdellä yhteystietoa ja muokkaa nimeä tai numeroa. Valitse sitten Tallenna.

• Tietyn yhteystiedon poistaminen Estoluettelosta: paina Estoluettelosta poistettavaa yhteystietoa ja pyyhkäise sitä vasemmalle, jolloin näkyviin tulee roskakori. Poista yhteystieto napauttamalla roskakoria.

• Jos haluat poistaa Estoluettelosta kaikki yhteystiedot, valitse ruudun alalaidasta Tyhjennä estoluettelo ja vahvista napauttamalla OK.

Puheluiden estoasetusten määrittäminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta pääikkunan alalaidassa neljättä pylvästä, jolloin Laite -näyttö avautuu.

3. Napauta Puheluiden esto.

4. Asetukset -välilehden Estä -kohdassa voit tehdä seuraavia toimenpiteitä:

• Jos haluat estää kaikki tuntemattomien soittajien puhelut, valitse Tuntemattomat numerot.

• Jos haluat estää kaikki yhteydenotot numeroista, jotka eivät ole yhteystietoluettelossasi, valitse Numerot, joita ei ole yhteystiedoissa.

5. Määritä ilmoitusasetukset valitsemalla Asetukset -välilehden alla olevasta Muistuta minua -kohdasta haluamasi vaihtoehto:

• Kun numero, jota ei ole yhteystiedoissa, hylätään usein

• Yhteystietoihin kuulumattoman numeron jälkeen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 06/06/2018