Soitoneston määrittäminen Norton Mobile Security -sovelluksessa

Norton Mobile Securityn puheluiden esto-ominaisuus auttaa estämään ei-toivotut puhelut määritetyistä numeroista. Voit myös estää tuntemattomien soittajien puhelut ja kaikki tietystä maasta tulevat puhelut.

Puheluiden esto on käytettävissä ainoastaan Android-puhelimissa. Tekstiviestin estotoimintoa ei tueta Android-käyttöjärjestelmän versiossa 4.4 tai sitä vanhemmissa versioissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 31/01/2019