Tietoja varmuuskopioinnin ajastamisesta

Voit määrittää varmuuskopioinnin ajastukset Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Milloin -välilehdellä. Voit määrittää, milloin ja kuinka usein Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostoja.

Varmuuskopioinnin ajastamiseen on seuraavat vaihtoehdot:

Automaattinen (suositus)

Varmuuskopioi muutetut tiedostot aina, kun tietokone on käyttämättömänä

Tämä asetus takaa parhaan mahdollisen tiedostojen suojauksen.

Viikoittain

Muokatut tiedostot varmuuskopioidaan vähintään kerran viikossa.

Voit valita viikonpäivän ja kellonajan, jolloin Norton 360 Online suorittaa varmuuskopioinnin.

Kuukausittain

Muutetut tiedostot varmuuskopioidaan kerran kuussa.

Voit valita päivän ja kellonajan, jolloin Norton 360 Online suorittaa varmuuskopioinnin.

Manuaalinen ajoitus

Tiedostoja ei varmuuskopioida ajastetusti.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, tiedostot pitää varmuuskopioida manuaalisesti säännöllisin aikavälein.

Tietokoneen suorituskyky ei kärsi, jos tärkeät toiminnot ajoitetaan suoritettaviksi silloin, kun tietokonetta ei käytetä. Kun ajoitat varmuuskopioinnin tehtäväksi viikoittain tai kuukausittain ja valitset Suorita vain joutoajalla, Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostot, kun tietokone on käyttämättömänä. Symantec suosittelee, että valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon. Näin tarkistukset eivät heikennä tietokoneesi suorituskykyä.

Tietoja varmuuskopiointiasetuksista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Varmuuskopioinnin ajoituksen tarkasteleminen ja muuttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7734378_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011