Tietoturva- ja suorituskykytarkistusten ajastaminen

Tehtävien ajoituksella voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman tarkistamaan järjestelmän tietoturvan ja suorituskyvyn automaattisesti. Voit määrittää, milloin ja kuinka usein Norton 360 Online suorittaa nämä tarkistukset.

Tietoturvan ja suorituskyvyn tarkistuksissa voidaan käyttää seuraavia vaihtoehtoja:

Automaattinen (suositus)

Tietokoneen suojaus ja suorituskyky tarkistetaan aina, kun tietokone ei ole käytössä.

Tämä asetus takaa parhaan mahdollisen tietoturvan.

Viikoittain

Tietokoneen suojaus ja suorituskyky tarkistetaan vähintään kerran viikossa.

Voit valita viikonpäivän ja kellonajan, jolloin tarkistus suoritetaan.

Kuukausittain

Tietokoneen suojaus ja suorituskyky tarkistetaan kerran kuukaudessa.

Voit valita kuukaudenpäivän ja kellonajan, jolloin tarkistus suoritetaan.

Manuaalinen ajoitus

Tietokoneen tietoturvaa ja suorituskykyä ei tarkisteta ajastetusti.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, tietokoneen tietoturva ja suorituskyky pitää tarkistaa ajoittain manuaalisesti.

Tietokoneen suorituskyky ei kärsi, jos tärkeät toiminnot ajoitetaan suoritettaviksi silloin, kun tietokonetta ei käytetä. Kun ajoitat tarkistukset tehtäviksi viikoittain tai kuukausittain ja valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon, Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen, kun se on käyttämättömänä. Symantec suosittelee, että valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon. Näin tarkistukset eivät heikennä tietokoneesi suorituskykyä.

Tietoturva- ja suorituskykytarkistusten ajastaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Tehtävien ajoituksen asetukset.

3. Valitse jokin vaihtoehto Ajoitus -välilehdeltä Ajoita -kohdasta.

Jos valitset Viikoittain tai Kuukausittain, sinun täytyy valita päivä ja kellonaika, jolloin automaattiset tehtävät suoritetaan. Voit myös määrittää, että automaattiset tehtävät suoritetaan silloin, kun tietokone on käyttämättömänä.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja automaattisten tehtävien ajastamisesta

Tietoja tehtävien ajoituksen asetuksista

Tietoja varmuuskopioinnin ajastamisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7734375_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011