Tietoja Luvattoman käytön eston ja selaimen suojauksen asetuksista

Luvattoman käytön esto on suunniteltu tarkistamaan tietokoneeseen tuleva ja siitä lähtevä verkkoliikenne ja vertaamaan tietoja tiettyihin hyökkäysallekirjoituksiin. Hyökkäysallekirjoitukset sisältävät tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa hyökkääjän yritys hyödyntää tunnettua käyttöjärjestelmän tai ohjelman tietoturva-aukkoa. Luvattoman käytön esto suojaa tietokoneen yleisimmiltä verkkohyökkäyksiltä.

Jos tiedot viittaavat johonkin tunnettuun merkistöön, Luvattoman käytön esto hylkää paketin automaattisesti ja katkaisee yhteyden kyseiset tiedot lähettäneeseen tietokoneeseen. Tämä toiminto suojaa tietokonetta haitallisilta vaikutuksilta.

Luvattoman käytön esto tukeutuu kattavaan hyökkäysallekirjoitusten luetteloon havaitessaan ja estäessään epäilyttävää toimintaa verkossa. Norton 360 Online suorittaa LiveUpdate-päivityksen automaattisesti. Näin hyökkäysallekirjoitusten luettelo pysyy päivitettynä. Jos et käytä automaattista LiveUpdate-päivitystä, LiveUpdate täytyy suorittaa kerran viikossa.

Norton 360 Online sisältää myös Selaimen suojaus -toiminnon, joka suojaa verkkoselainta haittaohjelmilta.

Selaimen suojaus -toiminto on saatavilla Internet Explorer 6.0-, Chrome 10.0- tai Firefox 3.6 -selaimelle tai näitä uudemmille versioille.

Kasvavan internetin käytön myötä selain on alttiina haittasivustojen hyökkäyksille. Tällaiset Web-sivustot etsivät selaimesta tietoturva-aukkoja ja käyttävät niitä hyväkseen ladatakseen ohjelmia tietokoneeseesi luvattasi tai tietämättäsi. Tällaisen toiminnan yhteydessä puhutaan myös ns. drive-by-latauksista. Norton 360 Online suojaa selaimesi haittasivustojen suorittamilta drive-by-latauksilta.

Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -asetuksissa on myös Lataustiedot -toiminto, jolla tietokoneen voi suojata ladattavien tiedostojen mahdollisilta uhilta. Lataustiedot antaa tietoa minkä tahansa lataamasi tiedoston mainetasosta. Lataustiedot tukee ainoastaan HTTP-protokollaa käyttäen tehtyjä latauksia sekä Internet Explorer 6-, Chrome 10.0- ja Firefox 3.6 -selaimia tai näitä uudempia versioita. Lataustiedot-palvelun antamista mainetiedoista ilmenee, onko ladatun tiedoston asentaminen turvallista. Voit käyttää näitä tietoja sen päättämiseksi, haluatko asentaa suoritettavan tiedoston.

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7733445_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011