Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Älykkään palomuurin yleisasetuksissa voit aktivoida yleiset palomuuriominaisuudet ja mukauttaa portit, joita tietokone käyttää verkkosivujen katseluun. Vaihtoehdot ovat:

Epätavalliset protokollat

Määrittelee, miten Älykäs palomuuri käsittelee epätavalliset protokollat.

Palomuurin palauttaminen

Palauttaa Älykkään palomuurin oletustilaan.

Käyttämällä Palauta -asetusta voit varmistaa, että kaikki palomuurisääntöjen ja asetusten suositukset määritetään.

Jos palautat palomuurin, poistat minkä tahansa määrittämäsi mukautetun säännön tai asetuksen. Tästä syystä Norton 360 Online ilmoittaa sinulle valintaikkunan välityksellä, kun palautat palomuurin.

Estettyjen porttien piilotus

Varmistaa, että estetyt ja käyttämättömät portit eivät vastaa yhteydenmuodostusyrityksiin.

Estää aktiivisia portteja vastaamasta väärät lähde- tai kohdetiedot omaaviin yhteydenmuodostusyrityksiin.

Tilallinen protokollasuodatus

Sallii sovelluksen käynnistyessä automaattisesti yhteyksiä vastaavan Internet-liikenteen.

Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit:

• Analysoida tietokoneesi saapuvaa verkkoliikennettä.

• Estää epäilyttävät sovellukset, jotka yrittävät yhdistää tietokoneeseesi.

Automaattinen tiedoston/tulostimen jakamisen hallinta

Sallii verkossa olevien tietokoneiden resurssien, kuten tiedostojen, kansioiden ja tulostimien jakamisen (paikallisverkossa).

Estä kaikki verkkoliikenne

Estää kaiken tietokoneesi saapuvan ja lähtevän verkkoliikenteen.

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7723027_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011