Verkkovaraston luominen Nortonin tietoturvatuotteessa

Voit luoda verkkovaraston tuotteissa Norton Internet Security, Norton 360 ja Norton Identity Safe ja tallentaa Identity Safe -tietosi. Identity Safe -tiedot tallennetaan verkkovarastoon Norton-tilin välityksellä. Voit käyttää Identity Safen tietojasi käyttämällä Norton Identity Safe -ohjelmaa.

Norton Identity Safe -ohjelmaa ei voi asentaa, jos asennettuna on Norton Internet Security tai Norton 360. Norton Internet Security- ja Norton 360 -ohjelmissa on jo Identity Safe -ominaisuus, joka auttaa hallitsemaan henkilökohtaisia tietojasi ja antaa lisäsuojan, kun suoritat verkkomaksuja.

Norton-tiliä kohden voi luoda vain yhden verkkovaraston.

Verkkovaraston luominen Norton 360 -ohjelmassa

1. Valitse Norton 360 -pääikkunassa Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Identiteetin suojaus.

3. Valitse kohdassa Identity Safe riviltä Identitity Safe -asetukset Määritä.

4. Valitse Kirjaudu Norton Account -tilille ja kirjoita Norton Account -tilin kirjautumistiedot.

Jos sinulla ei ole Norton Account -tiliä, voit luoda uuden Norton Account -tilin valitsemalla Kirjaudu Norton Account -tilille -ikkunasta Luo Norton Account -tili.

5. Kirjoita salasana Määritä Identity Safe -ikkunan Luo salasana -kenttään.

Verkkovarastoa luotaessa on määritettävä vahva salasana. Saat lisätietoa vahvojen salasanojen luomisesta napsauttamalla Vahvan salasanan luominen -linkkiä.

6. Vahvista salasana kirjoittamalla se Vahvista salasana -kenttään.

7. Kirjoita Salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje.

8. Valitse Tietojen tallentaminen Norton-tilin välityksellä.

Vaihtoehto tulee näkyviin vain, jos kirjaudut Norton Account -tilille.

9. Valitse Luo.

10. Napsauta Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunasta Valmis.

Verkkovaraston luominen Norton Internet Security -ohjelmassa

1. Valitse Norton Internet Security -pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Web -välilehti.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Identity Safe.

4. Valitse kohdassa Identity Safe riviltä Identitity Safe -asetukset Määritä.

5. Valitse Kirjaudu Norton Account -tilille ja kirjoita Norton Account -tilin kirjautumistiedot.

Jos sinulla ei ole Norton Account -tiliä, voit luoda uuden Norton Account -tilin valitsemalla Kirjaudu Norton Account -tilille -ikkunasta Luo Norton Account -tili.

6. Kirjoita salasana Määritä Identity Safe -ikkunan Luo salasana -kenttään.

Verkkovarastoa luotaessa on määritettävä vahva salasana. Saat lisätietoa vahvojen salasanojen luomisesta napsauttamalla Vahvan salasanan luominen -linkkiä.

7. Vahvista salasana kirjoittamalla se Vahvista salasana -kenttään.

8. Kirjoita Salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje.

9. Valitse Tietojen tallentaminen Norton-tilin välityksellä.

Vaihtoehto tulee näkyviin vain, jos kirjaudut Norton Account -tilille.

10. Valitse Luo.

11. Napsauta Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunasta Valmis.

Verkkovaraston luominen Norton Identity Safe -ohjelmassa

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen https://identitysafe.norton.com

2. Valitse Lataa nyt ja lataa Norton Identity Safen asetukset.

3. Kaksoisnapsauta Norton Identity Safe -asetuksia ja jatka Norton Identity Safen asentamista valitsemalla Asennus -ikkunassa Hyväksy ja asenna.

Käyttämällä Norton Community Watch -toimintoa autat parantamaan Symantecin kykyä torjua tietoturvariskejä ja -uhkia. Liity Norton Community Watch -palveluun valitsemalla ikkunan alaosassa Haluan liittyä Norton Community Watch -palveluun.

4. Kirjoita Kirjaudu sisään Norton Account -tiliin -ikkunaan sähköpostiosoite, jota käytit luodessasi Norton Account -tilisi.

5. Valitse Seuraava.

6. Kirjoita Norton Account -tilisi salasana Määritä Norton Identity Safe -ikkunaan ja valitse sitten Kirjaudu.

7. Kirjoita salasana Luo verkkovaraston salasana -ikkunan Luo salasana -kenttään.

Verkkovarastoa luotaessa on määritettävä vahva salasana.

8. Vahvista salasana kirjoittamalla se Vahvista salasana -kenttään.

9. Kirjoita Salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje.

10. Valitse Luo.

11. Napsauta Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunassa Valmis.

Tietoja Norton Identity Safe -verkkovarastosta

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Norton Identity Safe -verkkovaraston avaaminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77182712_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013