Viesti: "Norton-tuotetta ei voi asentaa tälle levylle. Ohjelmisto ei sovi yhteen asennetun Mac OS X -version kanssa."

Virhe voi ilmetä, jos yrität suorittaa epäyhteensopivan Norton-tuotteen asennusohjelman. Ratkaise ongelma lataamalla ja asentamalla Norton-tuotteen uusin versio.

Nortonin asentaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Lataa Norton.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tallenna ja avaa Setup.zip-tiedosto valitsemalla OK.

6. Kun lataus on valmis, kaksoisosoita Norton-tuotteen asennusohjelmaa.

7. Aloita asennus osoittamalla Hyväksy ja asenna.

8. Jos näet kehotteen, jossa sinua pyydetään liittymään Norton Community Watchiin, valitse Liity nyt.

Jos et haluat liittyä Norton Community Watchiin, valitse Ehkä myöhemmin. Jos haluat tietää aiheesta enemmän, valitse kehotteesta Lisätietoja.

9. Kirjoita pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

Asennettaessa macOS 10.13.x -versioon tai sitä uudempaan, näet suojausasetuksistasi riippuvan viestin, jossa kerrotaan, että "järjestelmäohjelmiston lataaminen estettiin". Jatka valitsemalla Salli. Jos Mac-tietokoneelle on asennettu useita ohjelmia, jotka vaativat todennusta, valitse Symantec ja OK.

10. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

11. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v76271424_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 07/05/2018