Verkkoselaimen oletushakukoneen vaihtaminen

Norton Safe Search suojaa verkkouhilta suodattamalla vaaralliset verkkosivustot automaattisesti hakutuloksista. Se näyttää myös kaikille hakutuloksille turvallisuusluokituksen, jonka avulla voit päättää, mikä sivusto on luotettava ja turvallinen avata. Norton Safe Search kannattaa valita selaimessa oletushakukoneeksi.

Selaimen asetuksissa voit valita oletushakukoneeksi Norton Safe Searchin tai minkä tahansa muun haluamasi haun.

Valitse selaimesi mukainen vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v76078948
Käyttöjärjestelmä: Windows, mac
Muokattu viimeksi: 17/09/2019