Norton Anti-Theft -palvelun kokeileminen ilmaiseksi

Voit halutessasi kokeilla Norton Anti-Theft -palvelua ilmaiseksi seitsemän päivän ajan ennen ostopäätöksen tekemistä. Kokeilujakson jälkeen voit ostaa Norton Anti-Theft -vuositilauksen.

Norton Anti-Theft -palvelun kokeileminen ilmaiseksi

1. Käynnistä verkkoselain ja siirry osoitteeseen http://antitheft.norton.com.

2. Valitse Norton Anti-Theft -kotisivulta KOKEILE ILMAISEKSI.

3. Valitse Kokeile Norton Anti-Theft -palvelua -sivulla Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton-tilisi tunnuksin.

5. Valitse Norton Anti-Theft -palvelun määrittäminen -sivulta Aloita lataaminen.

6. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunasta Tallenna.

7. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

8. Valitse Norton-käyttöoikeussopimus ja lue se. Valitse tämän jälkeen Sulje.

9. Valitse Hyväksy ja asenna.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Norton Anti-Theft -palvelun käyttäminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v75322394_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013