Tiedostojen palauttaminen - Varmuuskopiosarjan tiedostojen palauttaminen

Palautustoiminnolla aikaisemmin varmuuskopioidut tiedostot kopioidaan takaisin tietokoneelle.

Tiedostoja palauttaessasi voit muuttaa seuraavia asetuksia:

Mistä palautetaan

Näyttää varmuuskopiosarjan, josta palautettavat tiedostot noudetaan.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Norton 360 Online näyttää oletusarvoisesti uusimman varmuuskopiosarjan sijainnin sekä tiedostojen alkuperäiset sijainnit. Voit kuitenkin muuttaa Mistä palautetaan -varmuuskopiosarjaa ja palauttaa tiedostot mistä tahansa sarjasta, johon Norton 360 Online on aiemmin varmuuskopioinut tiedostoja.

• Voit valita oikean varmuuskopiosarjan Näytä kaikki -painikkeella.

Tiedostot

Näyttää varmuuskopiosarjan tiedostojen määrän ja yhteiskoon

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Voit käyttää Valitse kaikki -valintaruutua kaikkien tiedostoluokkien valitsemiseen tai valitsematta jättämiseen.

• Voit valita varmuuskopiosarjasta ne tiedostot, jotka haluat Norton 360 Online -ohjelman palauttavan. Voit valita tiedoston Etsi tiedostoja tai kansioita -linkkiä napsauttamalla.

Voit tarkastella varmuuskopiosarjan palautettavien tiedostojen kokonaismäärää. Näet myös palautettavien tiedostojen kokonaiskoon.

• Voit etsiä tiedostoja ja kansioita nimen perusteella, jos haluat lisätä ne palautettavien tiedostojen joukkoon tai poistaa ne siitä. Voit myös etsiä tiedostoja tiedostotunnisteen perusteella.

Tiedostot, joita et ole valinnut palautettavaksi, säilyvät varmuuskopiossa, ja ne voidaan palauttaa koska tahansa.

Minne palautetaan

Näyttää, minne palautettavat tiedostot sijoitetaan tietokoneella.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Norton 360 Online näyttää oletusarvoisesti tiedostojen alkuperäiset sijainnit. Voit palauttaa tiedostot niiden alkuperäisiin sijainteihin tai valita uuden sijainnin.

Voit vaihtaa Palauta kohteeseen -sijaintia Muuta -painikkeella.

Jos palautat tiedostot niiden alkuperäisiin sijainteihin, Norton 360 Online korvaa näissä sijainneissa sijaitsevat samannimiset tiedostot palautettavilla tiedostoilla. Jos et halua korvata tiedostoja, voit valita eri palautuskohteen.

Jos olet asentanut Norton 360 Online -ohjelmiston uudelleen, varmista, että olet valinnut oikean varmuuskopiosarjan, kun palautat tietoja tietokoneelle. Voit valita oikean varmuuskopiosarjan Näytä kaikki -painikkeen avulla.

Palauta tiedostot napsauttamalla Palauta tiedostot. Jos kohdesijainnissa olevalla tiedostolla on sama nimi kuin palautettavalla tiedostolla, Norton 360 Online kysyy, haluatko korvata tiedoston. Voit käyttää Muista tämä päätös -valintaruutua Vahvista korvaaminen -valintaikkunassa kaikkien tiedostojen palauttamiseen niiden alkuperäisiin sijainteihin.

Tiedostojen palauttaminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7520592_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011