Lukituksen poistaminen tietokoneesta, jonka käyttö on estetty

Voit poistaa lukituksen tietokoneesta, jonka käyttö on estetty, vasta sen jälkeen, kun olet jälleen ottanut tietokoneen käyttöön. Syynä on se, että kun tietokoneen käyttö estetään, laite sammuu itsestään. Tällöin tietokonetta ei voida käyttää, ennen kuin oikea salasana on annettu käynnistysnäyttöön.

Jos et ole varma oikeasta salasanasta, kirjaudu Norton Anti-Theft -verkkoportaaliin toiselta tietokoneelta ja tarkista salasana.

Lukituksen poistaminen tietokoneesta, jonka käyttö on estetty

1. Kun saat tietokoneen takaisin, käynnistä se.

2. Valitse näkyviin tulevasta käynnistysnäytöstä vaihtoehto 1 ja anna sitten salasana, jonka määritit Intel Anti-Theft -palvelun käyttöönoton aikana.

Kun tietokoneen lukitus on poistettu, muista muodostaa siltä internet-yhteys ja tarkistaa laitteen päivitetty tila verkkosivustolta.

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Laitteen lukitseminen

Tietokoneen käytön estäminen

Laitteen lukituksen poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v75156124_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013