Intel Anti-Theft -ominaisuuden poistaminen käytöstä

Jos et ole varma, kuinka usein käytät tietokonettasi, voit poistaa Intel Anti-Theft -ominaisuuden käytöstä. Jos poistat Intel Anti-Theftin, tietokoneesi käyttöä ei estetä, vaikka et käyttäisi tietokonettasi pitkään aikaan.

Intel Anti-Theft -ominaisuuden poistaminen käytöstä

1. Lataa Intel Anti-Theft Recovery Tool -työkalu tietokoneelle, jolla Intel Anti-Theft -ominaisuus on käytössä.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kohdassa ATRecovery.msi ja valitse Asenna.

3. Lue käyttöoikeussopimus, hyväksy se lisäämällä valintamerkki ruutuun ja valitse Asenna.

4. Kun asennus on valmis, valitse Valmis.

5. Intel Anti-Theft Recovery Tool -työkalun pitäisi käynnistyä automaattisesti ja tarkistaa, onko Intel Anti-Theft -ominaisuus käytössä tietokoneella.

6. Aloita Intel Anti-Theft -ominaisuuden aktivoinnin poistaminen napsauttamalla Poista varkauden eston rekisteröinti -painiketta ja valitse sitten Kyllä, poista varkauden eston rekisteröinti.

7. Kun prosessi on valmis, näet Onnistui! -näytön, jossa ilmoitetaan, että Intel Anti-Theft -ominaisuus on poistettu käytöstä. Jatka valitsemalla Jatka.

8. Valitse Kyllä, jos haluat poistaa Intel Anti-Theft -palautustyökalun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v75154176_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/09/2016