Intel Anti-Theft -ominaisuuden määrittäminen

Symantec suosittaa, että Intel Anti-Theft -ominaisuus määritetään heti tietokoneen hankkimisen jälkeen. Kun määrität Intel Anti-Theft -ominaisuuden, tietokoneellesi tallennetut tärkeät ja henkilökohtaiset tiedot pysyvät suojattuina.

Aktivoi Intel Anti-Theft ennen kuin määrität käytönestoajastimen ja käyttäjän salasanan.

Voit määrittää seuraavat asetukset:

• Käytönestoajastin : Aika, jona tietokoneesi ei muodosta verkkoyhteyttä. Jos tietokoneella ei ole verkkoyhteyttä määritetyn ajanjakson aikana, tietokoneen käyttö estetään automaattisesti.

• Salasana Salasana, jonka annoit, kun aktivoit Intel Anti-Theftin.

Intel Anti-Theft -ominaisuuden määrittäminen

1. Avaa selain ja siirry seuraavaan URL-osoitteeseen: http://antitheft.norton.com.

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulta Kirjaudu sisään tästä.

3. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton Account -tunnuksin.

4. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdasta tietokoneen nimeä.

5. Napsauta tietokoneen nimen vieressä olevaa Intel Anti-Theft -kuvaketta.

6. Valitse avautuvalta sivulta Määritä.

7. Valitse avautuvan sivun Käytönestoajastin -osiosta vaihtoehto Ota ajastin käyttöön.

8. Siirrä Ota ajastin käyttöön -asetuksen alapuolella oleva liukusäädin haluamasi päivien lukumäärän kohdalle.

9. Salasana -tekstiruudussa on salasana, jonka annoit, kun aktivoit Intel Anti-Theftin.

10. Valitse Tallenna.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.