Intel Anti-Theft -palvelun käyttöönottaminen

Intel Anti-Theft -palvelu on käytettävissä vain, jos tietokoneessa on Intel Anti-theft -sirusarja. Kun otat Intel Anti-Theft -palvelun käyttöön, saat lisäsuojaa tietokoneellesi tallennetuille tiedoille.

Kun Intel Anti-Theft -palvelu on käytössä, voit tehdä seuraavaa:

• Estää kadonneen tai varastetun tietokoneen käytön etäyhteyden välityksellä. Voit estää kadonneen tai varastetun tietokoneen käytön vain, jos tietokoneella on verkkoyhteys.

• Voit määrittää tietokoneen käytön automaattisen eston, jos tietokoneella ei ole verkkoyhteyttä tietyn ajanjakson aikana.

Kun tietokoneen käyttö estetään, laite sammuu itsestään. Tällöin tietokonetta ei voida käyttää ennen oikean salasanan antamista.

Intel Anti-Theft -palvelun käyttöönottaminen

1. Avaa selain ja siirry seuraavaan URL-osoitteeseen: http://antitheft.norton.com.

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulta Kirjaudu sisään tästä.

3. Kirjaudu avautuvassa ikkunassa tilillesi Norton Account -tunnuksin.

4. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdasta tietokoneen nimeä.

5. Napsauta tietokoneen nimen vieressä olevaa Intel Anti-Theft -kuvaketta.

6. Valitse avautuvalla sivulla Ota Intel Anti-Theft käyttöön.

7. Kun poistat tietokoneen käyttöeston, anna sama salasana, jolla tietokoneen lukitus poistetaan.

8. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v75154170_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013