Norton Studio -sovelluksen asennuksen poistaminen

Norton Studio -sovelluksen asennus voidaan poistaa laitteesta milloin tahansa. Kun Norton Studio on poistettu, et voi enää tarkastella laitteiden suojaustilaa ja käyttää kaikkia Norton-tuotteitasi Norton Studio -sovelluksen avulla. Kun Norton Studio -sovelluksen asennus poistetaan, Norton Studio -sovellus ja siihen liittyvät tiedot poistetaan laitteesta.

Norton Studio -sovelluksen asennuksen poistaminen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella aloitusnäytössä näkyvää Norton Studio -ruutua.

2. Valitse näkyviin tulevasta valintaikkunasta Poista asennus.