Tervetuloa Norton Studio -ohjelmaan

Norton Studio on Windows-kauppasovellus. Norton Studio -sovelluksella voit tarkastella ja hallita laitteillesi asennettujen Norton-tuotteiden nykyisiä suojaustiloja. Norton Studio -sovellus tulee asentaa Windows-kaupasta. Norton-tuote on rekisteröitävä Norton-tiliin, jotta Norton Studio -sovellusta voi käyttää. Norton-tuotteita ovat esimerkiksi Norton 360, Norton Internet Security, Norton AntiVirus, Norton Mobile Security, Norton Security ja Norton Security with Backup. Norton Studio -sovelluksen käyttöä varten laitteella on oltava internet-yhteys. Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, luo tili Norton Studio -sovelluksella tai seuraavassa osoitteessa:

https://account.norton.com

Norton Studio ja sillä hallittavat laitteet on liitettävä samaan Norton-tiliin.

Norton Studio -sovellusta ei voi käyttää laitteissa, joissa on ARM-suoritin.

Etähallinta -asetukset määrittävät tavan, jolla Norton Studio valvoo laitteitasi. Lisätietoja Norton-tuotteen Etähallinta -asetuksista on seuraavassa taulukossa.

Jos käytössä on Norton-tuotteen versio 20.0 tai sitä uudempi versio

Jos käytössä on versiota 20.0 aikaisempi Norton-tuotteen versio

Etähallinta

• Etähallinta -ominaisuus otetaan automaattisesti käyttöön vain, jos Norton-tuote on rekisteröity Norton-tilille.

Etähallinta-ominaisuus ei ole käytettävissä.

Norton-agenttiohjelma

Laitteen Norton-agenttiohjelma ei ole pakollinen.

Sinun on asennettava Norton-agenttiohjelma laitteellesi, jotta laitteen suojaustila voidaan näyttää Norton Studio -sovelluksessa.

Norton-agenttiohjelma on liitettävä siihen Norton-tiliin, johon Norton Studio -sovellus on kirjautuneena.

Seuraavassa taulukossa esitellään tuotteiden ja käyttöjärjestelmien välinen yhteensopivuus:

Tuoteversio

Käyttöjärjestelmän versio

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4/1.5

Windows 8.1 tai uudempi

Seuraavat Norton Studio -ruutuvaihtoehdot ovat valittavissa Windowsin aloitusnäytössä:

• Pieni

• Keskikokoinen

• Leveä

• Suuri (tämä vaihtoehto on saatavilla vain Windows 8.1- tai sitä uudemmassa käyttöjärjestelmässä)

Norton Studio -sovelluksen pääikkunassa näkyy luettelo laitteista, jotka on liitetty Norton-tiliisi. Laitteet voivat olla kannettavia, pöytätietokoneita, älypuhelimia tai taulutietokoneita. Voit tarkastella laitteiden suojauksen tilaa ja korjata tietoturvaongelmia. Laitteen suojaustilan mukaan Norton Studio merkitsee laitteen tilaksi Suojattu, Suojausvaroitus, Korjaus tai Riskialtis. Kun laitteesi kohtaa tietoturvaongelman, Norton Studio näyttää punaisen palkin ja rastikuvakkeen (x) laitteen vieressä. Voit ratkaista useimmat laitteen tietoturvauhat Norton Studio -sovelluksen Korjaa nyt -toiminnolla. Kun tietoturvaongelmat on korjattu, punainen palkki ja rastikuvake (x) muuttuvat vihreäksi palkiksi ja valintamerkiksi.

Jos Norton-tuotteen tilaus on päättymässä tai päättynyt, Norton Studio antaa asiasta ilmoituksen Windowsin aloitusnäytössä.

Norton Studio näyttää kullekin laitteelle tiettyjä Norton-tuotteen tietoturvatietoja viimeisen 30 päivän ajalta. Tietoihin kuuluvat viimeisen tarkistuksen ja päivityksen aikaleimaukset. Voit tarkastella myös laitteella, verkossa ja internetissä havaittujen uhkien määrää. Kun Norton-tuote havaitsee näitä uhkia, Norton Studio näyttää havaittujen uhkien määrän pääikkunassaan. Voit tarkastella myös laitteisiin asennettujen Norton-tuotteiden tilauksien tilaa. Voit uusia tilauksen Uusi -toiminnolla.

Norton Studio -ohjelmalla voidaan käyttää muita Norton-tuotteita. Tietyn Norton-tuotteen valitsemiseksi saattaa olla tarpeen vierittää oikealle tai vasemmalle Norton Studio -sovelluksen pääikkunassa. Käynnistä Norton-tuote napsauttamalla tuotelaattaa.

Tietoja Norton Studio -ohjelmistosta

Norton Studio -sovelluksen asentaminen

Norton Studio -sovellukseen kirjautuminen

Etähallinta-toiminnon käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74591402_nst_retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8
Muokattu viimeksi: 18/09/2014