Tietoja Norton Studiosta

Norton Studio on Windows-yleissovellus, joka on saatavilla vain pöytäkoneille ja kannettaville. Norton Studio voidaan ladata Windows-kaupasta. Norton Studiolla voit tarkastella laitteidesi tämänhetkisiä suojaustiloja ja käyttää muita Norton-tuotteita etänä. Norton Studiolla voit korjata laitteillesi asennettujen Norton-tuotteiden ongelmia. Norton-tietoturvatuote on rekisteröitävä Norton-tiliin, jotta Norton Studiota voi käyttää. Jos käytössäsi ei ole Norton-tiliä, voit luoda sen Norton Studiolla tai siirtymällä osoitteeseen https://my.norton.com.

Norton Studio toimii vain Windows 8:ssa tai sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä. Voit kuitenkin tarkastella Norton Studiolla suojaustilaa ja korjata Norton-tuotteiden ongelmia laitteilla, joihin on asennettu vanhempi Windows-versio. Sinulla voi esimerkiksi olla Norton Studio ja Norton 360 asennettuina kannettavalle, jossa on Windows 8 -käyttöjärjestelmä. Sinulla on myös Norton Internet Security ja Norton AntiVirus asennettuina pöytäkoneille, joista toisessa on Windows XP- ja toisessa Windows Vista -käyttöjärjestelmä. Tässä tapauksessa voit tarkastella kaikkien kolmen laitteen suojauksen tilaa Norton Studio -sovelluksesta. Kaikki nämä laitteet on liitettävä samaan Norton-tiliin, jolla kirjauduttiin Norton Studioon.

Norton Studio -sovellusta ei voi käyttää laitteissa, joissa on ARM-suoritin.

Seuraavassa taulukossa esitellään tuotteiden ja käyttöjärjestelmien välinen yhteensopivuus:

Tuoteversio

Käyttöjärjestelmän versio

Norton Studio 1.3

Windows 8

Norton Studio 1.4

Windows 8.1

Norton 1.5 tai uudempi

Windows 10 RS1 tai uudempi

Norton-tietoturvatuotteissa on otettava käyttöön Etähallinta -ominaisuus, jotta voit etähallita Norton-tuotteiden tietoja Norton Studion avulla. Kun Etähallinta on käytössä, Norton-tuote lähettää tietoja Norton Studiolle. Kun toiminto ei ole käytössä, Norton-tuote ei julkaise mitään tietoja Norton Studiossa.

Norton Studiossa voi tarkastella esimerkiksi seuraavien Norton-tuotteiden suojaustiloja: Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security ja Norton Mobile Security. Norton Studion kautta voi käyttää myös Norton Identity Safe-, Norton Family-, Norton Update Center-, Norton WiFi Privacy- ja Norton Live -palveluja (vain Norton Studion englanninkielisessä versiossa). Lisäksi Norton Studion pääikkunassa on ruutu, jossa näytetään tietoja Norton-tuotteista. Voit napsauttaa haluamaasi Norton-tuotetta, jolloin siirryt kyseistä Norton-tuotetta koskevalle verkkosivulle. Norton Studion käyttö edellyttää internet-yhteyttä. Tietyn Norton-tuotteen valitsemiseksi saattaa olla tarpeen vierittää oikealle tai vasemmalle Norton Studion pääikkunassa. Käynnistä Norton-tuote napsauttamalla tuoteruutua.

Windowsin aloitusnäytön dynaamisen ruudun ansiosta voit tarkastella nopeasti kaikkien niiden laitteiden tilanäkymää, joihin on asennettu Norton-tuote. Norton Studio -ruudun kooksi voidaan valita pieni, keskikokoinen, leveä tai suuri.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74591395
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/06/2019