Verkkoyhteyden muodostaminen ei onnistu verkkoyhteyttä käyttävällä ohjelmalla

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Palomuurin ohjelmasääntöjen muokkaaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Etsi Ohjelmanhallinta -välilehden Ohjelma -sarakkeen luettelosta suoritettava tiedosto ohjelmalle, jonka käyttäminen ei onnistu.

5. Tee jokin seuraavista:

• Jos löydät ohjelman suoritettavan tiedoston kohdan, vaihda Käyttö -määritykseksi Salli ja siirry riville 15.

• Jos suoritettavan tiedoston kohtaa ei löydy, napsauta Lisää.

6. Selaa ja valitse määritettävän ohjelman suoritettava tiedosto ja valitse OK.

7. Valitse avattavasta luettelosta Manuaalinen määritys ja valitse OK.

8. Valitse Lisää sääntö -ikkunasta Salli ja napsauta Seuraava.

9. Valitse Yhteydet muiden tietokoneiden kanssa ja valitse Seuraava.

10. Valitse Kaikki tietokoneet ja valitse Seuraava.

11. Tätä sääntöä sovelletaan kaikkiin portteihin, jos valitset Kaikki viestintätyypit (kaikki portit, paikallis- ja etäportit) -vaihtoehdon ja valitset Seuraava.

12. Valitse Luo Tietoturvahistoria-tapahtumaloki ja valitse Seuraava.

13. Kirjoita tälle säännölle kuvaus ja valitse sitten Seuraava.

14. Tarkista säännön tiedot. Jos tiedot ovat oikein, valitse Valmis.

15. Valitse Palomuuri -ikkunasta Käytä ja valitse sitten Sulje.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Verkossa olevan tietokoneen luottamustason vaihtaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Yleisasetukset -välilehden Verkkoasetukset -otsakkeen alta Verkon luottamustaso -kohdasta Määritä.

5. Valitse verkkokartasta sen verkossa olevan tietokoneen nimi, jonka luottamustasoa haluat muuttaa.

6. Valitse Luottamustaso -kohdassa olevasta pudotusvalikosta Täysi luottamus.

7. Valitse Käytä ja sitten OK.

8. Valitse Sulje.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Jonkin muun valmistajan kuin Symantecin tietoturvaohjelmiston asennuksen poistaminen

Ongelma saattaa aiheutua ristiriidasta tietokoneelle asennetun muun kuin Symantecin tietoturvatuotteen kanssa. Ohita tämä vaihe, jos tietokoneella ei ole muiden valmistajien kuin Symantecin tietoturvaohjelmistoja.

Ohjeet muiden kuin Symantecin tietoturvaohjelmistojen poistamiseen tietokoneelta löytyvät ohjelmiston dokumentaatiosta tai ne voidaan pyytää ohjelmiston valmistajalta.

1. Avaa Suorita -valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter-näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta muun valmistajan tietoturvatuote ja valitse sitten Poista tai Poista asennus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74038782_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/11/2018