Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen Norton-tuotteelle

Lataa ja asenna Norton Bootable Recovery Tool -työkalun ohjattu asennusohjelma tietokoneelle, jolla ei ole mitään turvallisuusuhkia, ja luo Norton Bootable Recovery Tool. Jos Norton Bootable Recovery Tool luodaan tartunnan saaneelle tietokoneelle, on mahdollista, että DVD-levy tai USB-avain saa tartunnan.

Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen

1. Siirry Norton Bootable Recovery Tool -sivulle.

2. Lataa Norton Bootable Recovery Tool seuraamalla näytölle tulevia ohjeita.

Kun lataus on valmis, Norton Bootable Recovery Tool -työkalun ohjattu asennusohjelma käynnistyy automaattisesti.

3. Hyväksy käyttöoikeussopimus valitsemalla Norton Bootable Recovery Tool -työkalun ohjatussa asennusohjelmassa Hyväksy ja asenna.

Jos haluat vaihtaa oletusasennussijainnin, valitse Asennusasetukset ja valitse tämän jälkeen uusi sijainti napsauttamalla Selaa. Jos haluat palata pääikkunaan, valitse OK.

4. Luo Norton Bootable Recovery Tool DVD-levylle tai USB-avaimelle seuraamalla näytölle tulevia ohjeita. Voit myös luoda Norton Bootable Recovery Tool -työkalusta ISO-levykuvan ja polttaa sen myöhemmin levylle tai käyttää sitä näennäistietokoneessa.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74014792_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/10/2014