Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

Kun käytät välityspalvelinta verkkoyhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää välityspalvelimen tiedot. Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunassa voit antaa automaattisen määrityksen asetukset, välityspalvelinasetukset ja välityspalvelimen todennusasetukset. Verkon välityspalvelimen asetuksien avulla voit luoda yhteyden Internetiin esimerkiksi aktivoidaksesi tuotteen tai käyttääksesi tukipalveluita.

Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

1. Käynnistä selain.

2. Valitse Norton-työkalurivillä olevasta Norton-valikosta Määritä verkon välityspalvelin.

3. Valitse Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat, että selain tunnistaa verkon yhteysasetukset automaattisesti, valitse kohdassa Automaattinen kokoonpano vaihtoehto Tunnista asetukset automaattisesti.

• Jos välityspalvelin vaatii automaattisen kokoonpanon URL:n, valitse kohdassa Automaattinen kokoonpano vaihtoehto Käytä automaattista kokoonpanon komentosarjaa. Kirjoita URL-osoite (esimerkiksi file://C:/Proxy.pac) URL -ruutuun.

• Jos verkossa käytetään välityspalvelinta, valitse kohdasta Välityspalvelimen asetukset vaihtoehto Käytä välityspalvelinta HTTP-yhteyksille. Kirjoita Osoite -ruutuun välityspalvelimen URL- tai IP-osoite ja Portti -ruutuun välityspalvelimen portin numero. Voit määrittää arvon 1 - 65 535.

• Jos välityspalvelin vaatii käyttäjänimeä ja salasanaa, valitse kohdassa Todennus vaihtoehto Palomuuri tai välityspalvelin edellyttää valtuustarkistusta. Kirjoita käyttäjänimi Käyttäjänimi -ruutuun ja salasana Salasana -ruutuun.

4. Valitse Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunasta Käytä.

Identity Safe -asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74007111_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/07/2012