Tarkistuksen suorittaminen Norton Bootable Recovery Tool -työkalun avulla

Norton Bootable Recovery Tool -työkalua käytetään tietoturvauhkien poistamiseen ja tietokoneen palauttamiseen, kun se on saanut niin pahan tartunnan, ettei Windows käynnisty.

Tarkistuksen suorittaminen Norton Bootable Recovery Tool -työkalussa

1. Aseta palautustallennusväline ja käynnistä tietokone siltä.

Palautustallennusväline voi olla Norton Bootable Recovery Tool -työkalun DVD-levy, USB-avain tai tuotteen CD-levy.

2. Lue käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksyn.

3. Valitse Norton Bootable Recovery Tool -ikkunasta Norton Advanced -palautustarkistus.

Tallenna tarkistusistunnon tiedot -vaihtoehto on oletusarvoisesti valittuna. Tarkistusistunnon tiedot voi tallentaa, jotta istunnossa tehdyt toimet voi tarvittaessa kumota.

4. Valitse Aloita tarkistus.

5. Kun tarkistus on valmis, poista palautustallennusväline asemasta tai USB-portista ja käynnistä tietokone uudelleen.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73999613_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/10/2014