Tarkistuksen suorittaminen Norton Bootable Recovery Tool -työkalun avulla

Jos tietokone on saanut tartunnan ja Windowsin uudelleenkäynnistys ei onnistu, voit poistaa tietoturvauhat ja palauttaa tietokoneen käyttämällä Norton Bootable Recovery Tool -työkalua.

Tarkistuksen suorittaminen Norton Bootable Recovery Tool -työkalussa

1. Aseta palautustallennusväline ja käynnistä tietokone siltä.

Palautustallennusväline voi olla Norton Bootable Recovery Tool -työkalun DVD-levy, USB-avain tai tuotteen CD-levy.

2. Lue käyttöoikeussopimus ja napsauta Hyväksyn.

3. Valitse Norton Bootable Recovery Tool -ikkunasta Norton Advanced -palautustarkistus.

Tallenna tarkistusistunnon tiedot -vaihtoehto on oletusarvoisesti valittuna. Tarkistusistunnon tiedot voi tallentaa, jotta istunnossa tehdyt toimet voi tarvittaessa kumota.

4. Valitse Aloita tarkistus.

5. Kun tarkistus on valmis, poista palautustallennusväline asemasta tai USB-portista ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73999592_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016