Laitteillesi asennettujen tuotteiden hallinta

Laitteillesi asennettujen tuotteiden hallitseminen Norton-tilin avulla

1. Norton-tili näyttää valvottujen laitteiden tilan ja asennettujen tuotteiden tiedot.

Voit tehdä seuraavaa kullekin Norton-tilille tallennetulle laitteelle:

• tarkistaa kunkin laitteen suojaustila ja korjata laitteen mahdollinen ongelma

• etäaktivoida tuote laitteelle käyttämällä toista tuotetunnusta.

Nämä ominaisuudet ovat tuettuina ainoastaan tuotteissa Norton AntiVirus 2013 ja Norton Internet Security 2013.

• Laitteen nimeäminen uudelleen tai sen yhteyden tarkastaminen

• Asennetun tuotteen tietojen tarkasteleminen tai laitteen poistaminen Norton-tililtä.

• Tilauksen uudistaminen lähellä voimassaolon päättymisajankohtaa

• Tuotteen asennuksen poistaminen laitteesta

• Helppo siirtyminen tuotteen verkkosivulle (vain Norton Family ja Norton AntiTheft).

2. Norton Antivirus- ja Norton Internet Security -tuotteet: jos etälaitteessa on ongelma, laite näkyy portaalissa varoitustilassa.

Ratkaise ongelma valitsemalla Korjaa nyt. Jos laite on yhteydettömässä tilassa, pyyntö siirtyy jonoon. Pyyntö lähetetään laitteeseen heti, kun laitteella muodostetaan verkkoyhteys.

3. Norton lähettää sähköposti-ilmoituksen, jos se havaitsee ongelman tai jos laitteesi suojaus ei ole kunnossa. Jos saat sähköpostivaroituksen, voit kirjautua sisään ja korjata laitteen ongelman etänä.

Ilmoitukset voidaan poistaa käytöstä kirjautumalla sisään Norton-tiliin, valitsemalla pääkäyttöliittymästä Ilmoitukset ja muokkaamalla ponnahdusikkunan näyttämiä asetuksia.

4. Norton-tiliin voidaan lisätä jopa 25 laitetta. Voit lisätä laitteen suoraan Norton-tiliin kirjautumalla kyseisestä laitteesta verkkosivustolle.

Kirjaudu laitteella sivustolle, valitse Lisää laite ja vahvista ponnahdusikkunassa, että olet kirjautuneena siitä laitteesta, jonka haluat lisätä

5. Kun laite on lisätty Norton-tiliin, voit etäasentaa siihen Norton-tuotteita. Voit tarkastella asennettavien rekisteröityjen tuotteiden luetteloa napsauttamalla Lisää tuotteita. Valitse luettelosta tuote, jonka haluat asentaa.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.