Norton Bootable Recovery Tool -työkalun aiemman korjausistunnon peruuttaminen

Norton Bootable Recovery Tool -tarkistus käyttää tartuntojen poistamiseen aggressiivisia tekniikoita, jotka saattavat johtaa muiden valmistajien joidenkin tiedostojen tai rekisteriavainten poistamiseen tietokoneelta. Tarvittaessa korjausistunto voidaan kumota ja muutokset palauttaa.

Jos korjausistunto peruutetaan, kaikki istunnossa poistetut kohteet palautetaan, mukaan lukien tunnetut uhat.

Aiemman korjausistunnon peruuttaminen

1. Käynnistä Norton Bootable Recovery Tool.

2. Valitse Norton Bootable Recovery Tool -ikkunasta Norton Advanced -palautustarkistus.

3. Jos haluat tarkastella aiemman tarkistusistunnon muutoksia ja peruuttaa ne, valitse Peruuta.

4. Valitse peruutettava korjausistunto ja napsauta Peruuta.

Peruutusprosessin käynnistyttyä toimintoa ei voi peruuttaa, ennen kuin kaikki korjausistunnon aikana tehdyt muutokset on palautettu.

5. Kun Norton Bootable Recovery Tool on palauttanut muutokset, voit palata pääikkunaan ja suorittaa toisen tarkistuksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73972810_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016