Tietoja Tilin asetukset -sivusta

Tilin asetukset -sivulla voit tarkastella Norton-tiliisi liittyviä tietoja.

Voit tehdä seuraavat toimet:

• Tilausasetusten tarkastelu ja muuttaminen

• Henkilötietojesi, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, tarkastelu ja muuttaminen

• Norton-tilin salasanan vaihto

• Laskutustietojen, kuten laskutusosoitteen, maksutavan ja pankkitietojen tarkastelu ja päivitys

• Asetusten määritys

• Kaikkien hankkimiesi Norton-palveluiden tilaushistorian ja tilauksien yhteenvetojen tarkastelu

Voit käyttää seuraavia osioita Tilin asetukset -sivun kautta:

Tilaukset

Voit tarkastella Norton-tilille rekisteröityjen Norton-palveluiden luetteloa ja muuttaa Automatic Renewal -palvelun asetuksia.

Voit poistaa Norton-palvelusi Automatic Renewal -palvelun käytöstä Automatic Renewal -palvelu -sarakkeen KÄYTÖSSÄ/EI KÄYTÖSSÄ -kytkimellä.

Symantec suosittelee, että Automatic Renewal -palvelu pidetään käytössä. Jos Norton-tilaukseesi sisältyy Norton Virus Protection Promise ja poistat Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä, et voi enää käyttää Norton Virus Protection Promise -palvelua ja siihen liittyviä etuja.

Voit määrittää Norton-tilauksen Automatic Renewal -palvelun asetukset. Palvelu tarjoaa jatkuvat päivitykset ja vuodesta toiseen kestävän suojauksen laitteille, joiden käyttäjät ovat valinneet Nortonin automaattisen uusintapalvelun. Lisätietoja automaattisesta uusinnasta on kohdassa Tietoja Norton Automatic Renewal -palvelusta

Henkilötiedot

Voit tarkastella ja päivittää tilisi tietoja.

Voit päivittää rekisteröityä sähköpostiosoitettasi, Norton-tilisi salasanaa sekä nimeäsi ja osoitettasi. Lisäksi voit määrittää sähköpostiasetukset ja kahden tekijän todennuksen Norton-tilin suojaksi.

Lisätietoa kahden tekijän todennuksesta on artikkelissa Norton-tilin kahden tekijän todennus.

Laskutustiedot

Voit tarkastella ja muokata laskutustietojasi.

Voit tarkastella ja muuttaa laskutusosoitteen sekä maksutavat, kuten luottokortin, pankkikortin ja verkkopankin tiedot.

Tilaustiedot

Voit tarkastella Norton-ostostesi tilaushistoriaa.

Voit tarkastella kaikista ostamistasi Norton-palveluista seuraavia tietoja: tilauspäivämäärä, tilausnumero ja tilauksen nykyinen tila. Voit tarkastella tilauksen yhteenvetoa ja tulostaa laskun napsauttamalla tilausnumeroa.

Voit myös peruuttaa tilauksen tai tallentaa tekemäsi verkkotilauksen. Jos et ole vahvistanut tilausta, tilaustiedot näkyvät Tilaukset -sivulla. Kun tilaus on vahvistettu, tilaus näkyy tilaushistoriassa.

Jos näkyviin tulee viesti Norton vaatii toimia Norton-ohjelmaan kirjauduttaessa napsauta tästä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73858085_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/04/2017