Norton-palvelun siirtäminen uuteen laitteeseen

Norton-tilaus sallii Norton-palvelun asentamisen rajoitetulle määrälle laitteita. Jos tilaukseen sisältyvät käyttöoikeudet on käytetty, voi olla tarpeen siirtää käyttöoikeus pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta palvelu voidaan asentaa uudelle laitteelle. Siirrä käyttöoikeus seuraavasti, jotta voit asentaa Norton-palvelun uudelle laitteelle.

Norton-käyttöoikeuden siirtäminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Etsi Laitteet -sivulta laite, jota et halua enää suojata.

Laitteen tilan on oltava vihreä. Jos käyttämättömän laitteen tila on punainen tai oranssi, voit poistaa laitteen Norton-tilistä ja vapauttaa käyttöoikeuden. Ohjeet on annettu artikkelissa Laitteen poistaminen Norton-tilistä.

3. Napsauta ellipsikuvaketta laitteen alapuolella.

4. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Hallitse käyttöoikeutta.

5. Toimi Hallitse laitetta -sivulla seuraavasti:

• Napsauta laitteen nimeä.

• Valitse Mitä haluat tehdä? -kohdasta Poista Norton.

• Napsauta Seuraava.

6. Valitse Poista Norton -ikkunasta Kyllä.

7. Napsauta avautuvalta sivulta kohtaa Asenna nyt.

8. Valitse Asenna uudelle laitteelle -sivulta sopiva vaihtoehto:

• Jos haluat asentaa Norton-palvelun nykyiseen laitteeseen, valitse Lataa.

• Jos haluat asentaa Norton-palvelun toiseen laitteeseen, valitse Lähetä linkki.

9. Napsauta Seuraava.

10. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisut Norton-käyttöoikeuden siirtämiseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 15/04/2017