Norton-tilisi salasana vaihdettiin pyytämättäsi

Jos olet saanut ilmoituksen Norton-tilisi salasanan vaihtamisesta mutta et ole pyytänyt vaihtoa, aseta uusi salasana välittömästi ja ota yhteyttä Norton-tukeen.

Norton-tilin salasanan vaihtaminen

1. Siirry Norton-tilin Unohditko salasanan? -sivulle.

2. Anna sama sähköpostiosoite, jota käytit, kun ostit tuotteen tai loit Norton-tilin.

3. Valitse Jatka.

4. Saat sähköpostiviestin, jossa on salasanan palautusohjeet.

Viestin lähettäjä on norton@symantec.com.

Ota yhteyttä Norton-tukeen

• Meidän on kerättävä lisätietoja, jotta voimme selvittää asian ja varmistaa, että tilisi on suojattu ja tietosi ovat oikeat. Ota yhteyttä Norton-tukeen ja kerro lisää tilanteestasi.

Norton-tiliin liittyvät sähköpostiviestit lähetetään tavallisesti osoitteesta norton@symantec.com, ja niissä on linkkejä, jotka johtavat Norton.com- tai Symantec.com-sivuille. Jos sähköpostiviesti ei mielestäsi ole luotettava, älä avaa sähköpostiviestin sisältämiä linkkejä ja noudata vain tässä asiakirjassa annettuja ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73845231_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 04/09/2017