Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Kunkin Windows-käyttäjäistunnon alussa Norton Identity Safe pyytää sinua kirjautumaan varastoosi. Halutessasi Norton Identity Safe voi kirjata sinut automaattisesti ulos varastostasi tietyn ajan kuluttua. Voit jatkaa Norton Identity Safe -työkalun käyttöä antamalla varaston salasanan uudelleen.

Suojaa Identity Safe -tietosi kirjautumalla ulos varastosta, kun et käytä laitettasi. Jos haluat ottaa automaattisen varastosta uloskirjaamisen käyttöön, valitse Asetukset > Tietoturva ja valitse Sulje varasto, kun se on ollut käyttämättömänä -ajan minuutit. Jos haluat ottaa automaattisen uloskirjaamisen käyttöön Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä, valitse sovelluspainike > Asetukset > Varasto > Automaattinen lukitus > valitse automaattisen lukituksen viive.

Jos haluat kirjautua kokonaan ulos Norton Identity Safe -palvelusta, napsauta Norton Identity Safe -päänäkymästä sähköpostiosoitettasi ja valitse sitten Kirjaudu ulos Norton-tililtä.

Jos haluat kirjautua ulos varastosta Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä, valitse sovelluspainike ja valitse sitten Sulje varasto. Jos haluat kirjautua kokonaan ulos Norton Identity Safe -palvelusta, valitse sovelluksen pääikkunasta Kirjaudu ulos. Voit kirjautua ulos Identity Safe -palvelusta myös valitsemalla sovelluspainike > Asetukset > Tili > Kirjaudu ulos.

Luottamuksellisen tiedon tarkastelua ja muokkausta varten tulee kirjautua sisään Identity Safeen.

Kirjautuminen verkkovarastoon Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä selain.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä VARASTO ON SULJETTU.

3. Kirjaudu pyydettäessä Identity Safe -työkaluun antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

4. Kirjoita verkkovaraston salasana Verkkovarasto suljettu -ikkunaan.

5. Valitse Avaa.

Kirjautuminen ulos verkkovarastosta Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä selain

2. Valitse Norton-työkaluriviltä VARASTO ON AUKI ja siirrä ikkunan alaosassa näkyvä liukusäädin oikeaan reunaan.

Voit sulkea varastosi myös käyttämällä Norton Identity Safe -pääikkunassa olevaa liukusäädintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015