Norton Password Manager: kirjautuminen sisään ja ulos

Kunkin Windows-käyttäjäistunnon alussa Norton Password Manager pyytää sinua kirjautumaan varastoosi. Halutessasi Norton Password Manager voi kirjata sinut automaattisesti ulos varastostasi tietyn ajan kuluttua. Voit jatkaa Norton Password Manager -työkalun käyttöä antamalla varaston salasanan uudelleen.

Suojaa Password Manager -tiedot kirjautumalla ulos varastosta, kun et käytä laitetta. Jos haluat ottaa automaattisen varastosta uloskirjaamisen käyttöön, valitse Asetukset > Tietoturva ja valitse Sulje varasto, kun se on ollut käyttämättömänä X minuuttia. Jos haluat ottaa automaattisen uloskirjaamisen käyttöön Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä, valitse sovelluspainike > Asetukset > Varasto > Automaattinen lukitus > valitse automaattisen lukituksen viive.

Jos haluat kirjautua kokonaan ulos Norton Password Manager -palvelusta, napsauta Norton Password Manager -päänäkymästä sähköpostiosoitettasi ja valitse sitten Kirjaudu ulos Norton-tililtä.

Jos haluat kirjautua ulos varastosta Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä, valitse sovelluspainike ja valitse sitten Sulje varasto. Jos haluat kirjautua kokonaan ulos Norton Password Manager -työkalusta, valitse sovelluksen pääikkunasta Kirjaudu ulos. Voit kirjautua ulos Password Managerista myös valitsemalla sovelluspainike > Asetukset > Tili > Kirjaudu ulos.

Luottamuksellisen tiedon tarkastelua ja muokkausta varten tulee kirjautua sisään Norton Password Manageriin.

Pilvivarastoon kirjautuminen Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä selain.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä VARASTO ON SULJETTU.

3. Kirjaudu pyydettäessä Password Manageriin antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana.

4. Kirjoita verkkovaraston salasana Varasto suljettu -ikkunaan.

5. Valitse Avaa.

Kirjautuminen ulos pilvivarastosta Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä selain

2. Valitse Norton-työkaluriviltä VARASTO ON AUKI ja siirrä ikkunan alaosassa näkyvä liukusäädin oikeaan reunaan.

Voit sulkea varastosi myös käyttämällä Norton Password Manager -pääikkunassa olevaa liukusäädintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/08/2018