Avaa varasto

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa Identity Safe -profiilia, voit luoda profiilin napsauttamalla Identity Safen asetukset -linkkiä Kirjaudu Identity Safeen -ikkunassa.

Verkkovarastossasi voit tallentaa ja hallinnoida luottokorttitietojasi ja muita arkaluonteisia tietojasi.

Jotta voit kirjautua Identity Safe -varastoon, sinun tulee ensin määrittää Identity Safen asetukset.

Avaa varasto -ikkunasta näet seuraavat valinnat:

Identity Safen asetukset

Voit luoda Identity Safe -varaston ja tallentaa Identity Safe -tietosi.

Kun napsautat Identity Safen määrittäminen -linkkiä, Norton Identity Safe -ikkuna tulee näkyviin. Määritä Norton Identity Safe Account -tilisi napsauttamalla Seuraava.

Kirjaudu Norton Account -tilille

Voit kirjautua Norton Account -tilillesi.

Verkkovaraston määrittäminen edellyttää Norton-tilille kirjautumista.

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Tietoja Norton Identity Safe -verkkovarastosta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73783622_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013