Kirjaudu sisään Norton-tiliin

Identity Safen avulla voit luoda verkkovaraston, johon voit tallentaa Identity Safe -tietosi. Verkkovaraston luominen ja käyttäminen edellyttää Norton-tilille kirjautumista. Identity Safe -tiedot tallennetaan verkkovarastoon Norton-tilin välityksellä. Voit käyttää myös muita, eri Norton-tileihin liitettyjä verkkovarastoja kirjautumalla niihin Kirjaudu sisään Norton-tiliin -ikkunassa.

Norton-tiliä kohden voi luoda vain yhden verkkovaraston. Jos sinulla on jo Norton Account -tili, voit kirjautua sisään kirjautumistiedoillasi.

Kirjaudu Norton Account -tilille -ikkunassa käytettävissä ovat seuraavat toiminnot:

Sähköpostiosoite

Anna sähköpostiosoite, jota käytit Norton Account -tiliä luodessasi.

Salasana

Anna salasana, jota käytit Norton Account -tiliä luodessasi.

Muista salasana

Sallii Norton Account -tiliin kirjautumisen, vaikka olisit kirjautunut ulos tietokoneeltasi tai käynnistänyt sen uudelleen.

Tämä asetus on oletusarvoisesti valittu.

Kirjaudu sisään

Voit kirjautua Norton Account -tiliisi.

Verkkovaraston luominen edellyttää Norton-tilille kirjautumista.

Unohditko salasanan?

Voit palauttaa Norton Account -salasanan.

Jos Norton Account -salasana unohtuu, voit napsauttaa Unohditko salasanasi? -linkkiä, josta saat tilapäisen salasanan. Sinun täytyy käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka annoit, kun loit Norton Account -tilin. Symantec lähettää väliaikaisen salasanan sähköpostiisi. Sinun täytyy luoda uusi salasana, kun olet kirjautunut Norton Account -tiliisi.

Luo uusi tili

Voit luoda uuden Norton Account -tilin.

Norton-tilin luominen

Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73760847_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013