Korjaa kaikki

Useimmat ongelmat, esimerkiksi virus- ja vakoiluohjelmahavainnot ja palomuuriasetuksiin liittyvät ongelmat, korjataan automaattisesti. Jotkin ongelmat kuitenkin vaativat toimenpiteitä käyttäjältä.

Korjaa kaikki -ikkuna sisältää seuraavat kohdat:

• Ongelmat, jotka vaativat käyttäjän toimenpiteitä.

• Suojaustoiminnot, jotka on poistettu käytöstä ja jotka täytyy ottaa käyttöön kunnollista suojausta varten.

Kuvaus -sarakkeessa on luettelo Norton 360 Online -ohjelmiston tunnistamista ongelmista sekä niiden kuvaukset. Toiminnot -sarakkeessa on luettelo tiettyjen ongelmien korjaamiseen parhaiten soveltuvista toiminnoista. Voit napsauttaa ongelman vieressä olevaa linkkiä, jolloin Norton 360 Online korjaa kyseisen ongelman. Voit myös käyttää Korjaa kaikki -toimintoa kaikkien Korjaa kaikki -ikkunassa olevien ongelmien ratkaisemiseen.

Tiettyjen ongelmien korjaaminen vaatii lisätoimenpiteitä muussa ikkunassa tai ohjelmassa.

Seuraavat korjaamistilanteet vaativat käyttäjältä toimenpiteitä:

• Jotkin kohteet, esimerkiksi Norton 360 Online -päivitys, voivat edellyttää tietokoneen käynnistämistä uudelleen.

Käynnistä uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan -toiminto edellyttää, että käyttäjä hyväksyy uudelleenkäynnistämisen.

• Varmuuskopiointi voi pyytää käyttäjää määrittämään varmuuskopion, jos näin ei ole vielä tehty.

Jos aiemmassa varmuuskopioinnissa on ongelmia, saattaa olla, että varmuuskopion sijaintia tai jotakin muuta asetusta on muutettava.

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7344193_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011