Sivusto ei ole turvallinen

Norton Identity Safe on havainnut Shotgun-hyökkäyksen tällä verkkosivustolla. Shotgun-hyökkäys yrittää käyttää hyväkseen verkkosivustoa ja selainta useiden selaimen tietoturva-aukkojen kautta ja lisätä haitallisen koodin tietokoneeseen. Norton 360 on siksi estänyt verkkosivuston suojatakseen tietokonetta kyseisiltä uhilta.

Symantec suosittelee, että tätä sivustoa ei käytetä. Tämän verkkosivuston käyttö lisää sen todennäköisyyttä, että tietokoneelle onnistutaan hyökkäämään. Tämä sivusto saattaa lisätä eri haittakoodin osia tietokoneelle, jos jatkat sivuston käyttöä.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73262370_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013