Sivusto ei ole turvallinen

Norton Identity Safe on määrittänyt sivuston turvattomaksi. Symantec on havainnut ja estänyt yhden tai useamman selaimen tietoturva-aukon tai selaimen hyväksikäyttöyrityksen tällä verkkosivulla. Tietoturva-aukkojen ja selaimen hyväksikäytöllä saatetaan vahingoittaa tietokonetta. Lisäksi Symantec havaitsi, että ostosten teko tällä sivustolla on riskialtista. Sivusto saattaa myös myydä laittomia kopioita, joita ei ole merkitty.

Sivusto saattaa käyttää hyväksi selaimen tietoturva-aukkoja ja lisätä koodin ja suorittaa haitallisen toimenpiteen tai aiheuttaa järjestelmävirheen. Tällä verkkosivustolla on siksi vaarallista antaa mitään tärkeitä tietoja. Saat lisätietoja tämän sivuston verkkokauppariskeistä valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

Symantec suosittelee, että tätä sivua ei käytetä.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73262369_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013