Varoitus

Symantec on analysoinut tämän sivun ja määrittänyt, että ostosten teko sivulla on riskialtista. Koska sivusto ei ole turvallinen, sitä ei pidä käyttää.

Avatulla sivustolla saattaa olla tietokoneuhkia, identiteettiuhkia ja häiritsevyystekijöitä. Virukset, troijalaiset ja madot ovat esimerkkejä tietokoneuhista ja identiteettiuhista. Häiritsevyystekijät voivat olla ponnahdusikkunoita, hakkerointiohjelmia, pilailuohjelmia, jäljitysohjelmia, harhaanjohtavia sovelluksia sekä ei-toivottuja sovelluksia. Nämä uhat saattavat hyökätä tietokonetta vastaan ja asentaa järjestelmään vahingollisia ohjelmakoodeja ilman käyttäjän lupaa. Voit nähdä tietokoneuhkien, identiteettiuhkien ja häiritsevyystekijöiden määrän ponnahdusikkunasta.

Symantec suosittelee, että tätä sivua ei käytetä.

Valitsemalla Täysi raportti -vaihtoehdon saat lisätietoa tästä verkkosivusta. Linkin välityksellä voit myös antaa palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73262368_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013