Sivusto on turvallinen

Symantec on tarkistanut tämän verkkosivuston ja määrittänyt, että siinä ei ole merkkejä uhasta ja että sivusto on turvallinen vierailla.

Voit valita seuraavan vaihtoehdon Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa:

Tietoa ostosten teosta

Tarjoaa tietoa käyttämäsi ostossivuston turvallisuudesta.

Ostosturvallisuutta koskevat tiedot sisältävät esimerkiksi seuraavanlaisia tietoja:

• Luotettava yritys

Ilmoittaa, onko ostossivuston liiketoiminta laillista.

• Suojattu tapahtuma

Voit suorittaa verkkotapahtuman turvallisesti ja suojatusti käyttämällä VeriSignin julkaisemia SSL-varmenteita.

• Tietosuoja

Suojaa henkilökohtaisia tietojasi väärinkäytöltä.

Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkuna näyttää ostosturvallisuustiedot, jotka perustuvat vierailemallesi sivustolle annettuun Symantecin sivustoluokitukseen ja VeriSignin SSL-varmenteeseen.

Täysi raportti

Antaa lisätietoja tästä verkkosivustosta. Voit myös antaa tämän linkin välityksellä palautetta tästä verkkosivustosta ja lukea muiden Norton-käyttäjien arvioita.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73250732_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013