Norton Anti-Theft -agenttiohjelman asentaminen kortissa tai sähköpostiviestissä mainittua URL-osoitetta käyttämällä

Voit asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman käyttämällä URL-osoitetta, joka mainitaan Norton Anti-Theft -ohjelman oston yhteydessä saamassasi kortissa tai sähköpostiviestissä. Norton Anti-Theft käyttää Norton Anti-Theft -agenttiohjelmaa laitteesi suojaamiseen. Norton Anti-Theft -agenttiohjelma on asennettava jokaiselle laitteelle, jonka haluat suojata. Kun olet asentanut agenttiohjelman, voit seurata laitteen sijaintia mistä tahansa käyttämällä mitä tahansa yhteensopivaa internet-yhteydessä olevaa laitetta.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asennus Windowsissa

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -portaaliin käyttämällä URL-osoitetta, joka mainitaan Norton Anti-Theft -ohjelman oston yhteydessä saamassasi kortissa tai sähköpostiviestissä.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos sinulla on Norton Account -tili, anna Norton Account -kirjautumistietosi ja kirjaudu sisään.

• Jos sinulla ei ole voimassaolevaa Norton Account -tiliä, napsauta Rekisteröidy nyt ja luo Norton Account -tili. Katso kohta Norton Account -tilin luominen.

4. Kirjoita Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulla Tuotetunnus -ruutuun tuotetunnus, jonka sait myyntipakkauksen mukana.

5. Valitse Vahvista.

6. Valitse Norton Anti-Theft -palvelun määrittäminen -sivulta Aloita lataaminen.

7. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

8. Valitse Suorita.

9. Valitse Norton-käyttöoikeussopimus ja lue se. Valitse tämän jälkeen Sulje.

10. Valitse Hyväksy ja asenna.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asennus Androidissa

1. Napauta Koti-näytössä verkkoselaimen kuvaketta.

2. Kirjaudu Norton Anti-Theft -portaaliin käyttämällä URL-osoitetta, joka mainitaan Norton Anti-Theft -ohjelman oston yhteydessä saamassasi kortissa tai sähköpostiviestissä.

3. Valitse Norton Anti-Theft -sivulla Kirjaudu sisään tästä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos sinulla on Norton Account -tili, anna Norton Account -kirjautumistietosi ja kirjaudu sisään.

• Jos sinulla ei ole voimassaolevaa Norton Account -tiliä, napsauta Rekisteröidy nyt ja luo Norton Account -tili. Katso kohta Norton Account -tilin luominen.

5. Kirjoita Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulla Tuotetunnus -ruutuun tuotetunnus, jonka sait myyntipakkauksen mukana.

6. Valitse Vahvista.

7. Napauta Norton Anti-Theft -tuotteen määrittäminen -sivulta Hanki se Google Playn välityksellä.

8. Jos sinua pyydetään antamaan tuotetunnus, kirjoita myyntipakkauksen mukana saamasi tunnus Tuotetunnus -ruutuun.

9. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneelle

1. Avaa verkkoselain sillä Mac-tietokoneella, jolle haluat asentaa Norton Anti-Theft -agenttiohjelman.

2. Kirjaudu Norton Anti-Theft -portaaliin käyttämällä URL-osoitetta, joka mainitaan Norton Anti-Theft -ohjelman oston yhteydessä saamassasi kortissa tai sähköpostiviestissä.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos sinulla on Norton Account -tili, anna Norton Account -kirjautumistietosi ja kirjaudu sisään.

• Jos sinulla ei ole voimassaolevaa Norton Account -tiliä, napsauta Rekisteröidy nyt ja luo Norton Account -tili. Katso kohta Norton Account -tilin luominen.

4. Kirjoita Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulla Tuotetunnus -ruutuun tuotetunnus, jonka sait myyntipakkauksen mukana.

5. Valitse Vahvista.

6. Valitse Norton Anti-Theft -palvelun määrittäminen -sivulta Lataa Mac-tietokoneelle.

7. Kaksoisosoita lataamaasi Norton Anti-Theft -asennusohjelmaa.

8. Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Jatka.

9. Valitse Tervetuloa Norton Anti-Theft -palvelun asennusohjelmaan -ikkunassa Jatka.

10. Tutustu Tärkeitä tietoja -tekstiin ja valitse Jatka.

11. Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus ja napsauta Jatka.

12. Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Hyväksyn.

13. Kirjoita todennusikkunaan järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asenna ohjelmisto.

14. Napsauta Mac-tietokoneen uudelleenkäynnistyskehotteesta kohtaa Jatka asennusta.

15. Tee rekisteröinti-ikkunassa jokin seuraavista:

• Kirjoita Norton-tilin nimi ja salasana sekä laitteen nimi ja aktivoi sitten Norton Anti-Theft valitsemalla Jatka.

• Asenna tuotteen Norton Anti-Theft kokeiluversio valitsemalla Aktivoi myöhemmin. Voit aktivoida tuotteen milloin tahansa kokeilujakson aikana.

16. Valitse Rekisteröinti onnistui -ikkunassa Jatka.

17. Napsauta Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos tämä on tuotteen ensiasennus Mac-tietokoneelle, tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen näkyviin tulee vahvistusviesti, jossa sinua pyydetään valitsemaan sijaintipalvelut. Norton Anti-Theft käyttää sijaintipalveluja käyttäjän sijainnin määrittämiseen. Symantec suosittelee, että sallit Norton Anti-Theft -palvelun käyttää Applen Core Location Services -sijaintipalveluita valitsemalla Salli. Jos taas valitset Älä salli, Norton Anti-Theft käyttää Skyhook Location Services -sijaintipalveluita.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Norton Anti-Theft -palveluun rekisteröityminen

Norton Anti-Theft -agenttiohjelman lataaminen ja asentaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73203570_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013