Raportoi kalastelusivustona

Suojaus tietojen kalastelulta saattaa harvakseltaan antaa web-sivusta arvion, jota käyttäjä pitää virheellisenä. Käyttäjä voi esimerkiksi avata tietojenkalastelusivuksi tulkitsemansa Web-sivun, jota Suojaus tietojen kalastelulta ei pidä vilpillisenä. Tässä tapauksessa käyttäjä voi raportoida sivun Symantecille jatkoarviointia varten.

Varmista valintaikkunassa Raportoi turvallisena sivustona että näkyvä sivuston osoite vastaa se sivun osoitetta, jonka haluat raportoida. Jos osoite on oikea, lähetä raportti.

Jotta voit raportoida web-sivun Symantecille, sivun täytyy olla avattuna selaimen ikkunassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73174587_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/10/2015