Varmuuskopiointi ja palautus Norton 360 Online -palvelussa

Yleiskatsaus

• Varmuuskopioinnin avulla tärkeät tiedot pysyvät tallessa onnettomuuden varalta. Norton 360 Online -palvelussa tiedostot voi varmuuskopioida kätevästi mille tahansa Windows-käyttöjärjestelmän tunnistamalle tallennusvälineelle. Varmuuskopion tallennuspaikkana voi toimia ulkoinen kiintolevy, verkkokansio, CD-, DVD- tai Blu-ray-levy, iPod, flash-muisti, kamera, älypuhelin tai jokin muu laite. Norton 360 Online tekee ikimuistoisten valokuvien, lempikappaleiden, tärkeiden talousasiakirjojen ja muiden tärkeiden tietojen varmuuskopioinnista helppoa. Varmuuskopioinnin ajoituksen avulla voidaan määrittää varmuuskopiosarjoja eri tiedostotyypeille.

Varmuuskopioinnin suorittaminen manuaalisesti antaa vapautta. Varmuuskopioiden määrittäminen ja käyttö eri tietokoneilla auttaa huomattavasti. Sen ansiosta voit liikkua kodin ja työpaikan välillä ilman, että sinun tarvitsee kuljettaa mukanasi tärkeiden tiedostojen kopioita. Yksilöllisten varmuuskopiosarjojen avulla voidaan määrittää erilaisia profiileja erityyppisten tiedostojen varmuuskopiointiin.

Varmuuskopiomoduulissa voidaan

• määrittää yksilöllisiä varmuuskopiosarjoja

• tarkastella kunkin varmuuskopiosarjan tietoja

• valita tarkoitusta parhaiten palveleva tallennussijainti

• palauttaa kaikki aiemmin varmuuskopioidut tiedostot tai yksittäisiä tiedostoja.

Ominaisuudet

• Varmuuskopiosarjojen helppo luominen ja hallinta "Mitä, missä ja milloin"-lähestymistavalla:

Varmuuskopiota valmisteltaessa voidaan määrittää useita tehtäviä. Tämän moduulin avulla voidaan valita, mitkä tiedostot, kansiot tai dokumentit ovat niin tärkeitä, että ne kannattaa varmuuskopioida. Laajojen varmuuskopioinnin tallennusvaihtoehtojen (ositetut kiintolevyt, CD-/DVD-levyt sekä ulkoiset asemat) ansiosta voidaan valita, mihin tiedot halutaan varmuuskopioida. Kun varmuuskopiointi aloitetaan, käytettävissä on oletussarja. Voit luoda useita tarpeidesi mukaisia varmuuskopiosarjoja. Helposti muokattavan käyttöliittymän avulla varmuuskopiointi voidaan ajoittaa tapahtuvaksi viikoittain, kuukausittain tai itse määritellyn aikataulun mukaan.

• Tiettyjen tiedostotyyppien varmuuskopiointi:

Luettelo erilaisista varmuuskopioitavista tiedostotyypeistä Kun Norton 360 Online suorittaa varmuuskopioinnin, se etsii ensin varmuuskopioitavia tiedostoja tietokoneen kiintolevyltä ja järjestelee tiedostot kategorioihin. Tämän jälkeen se varmuuskopioi näihin luokkiin kuuluvat tiedostot. Kun valitaan jokin tiedostotyyppi, näyttöön avautuu puurakennenäkymä, jonka solmujen valintaruutujen avulla puun osia voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Tämän ansiosta varmuuskopioitavien tiedostojen lisääminen tai poistaminen on helppoa. Tiedostojen valintaa voi muokata tarpeen mukaan. Luettelossa näkyy myös varmuuskopioitavien tiedostojen määrä. Näet tiedostojen kokonaiskoon ja voit muuttaa valintoja käytettävissä olevan varmuuskopiointitilan mukaan. Tässä osiossa voidaan myös lisätä tiedostoja ja kansioita, joita ei välttämättä näytetty lueteltujen tiedostotyyppien joukossa.

• Useiden erilaisten tallennuslaitteiden tuki:

Norton 360 Online tukee laajaa laitevalikoimaa tietojen tallentamiseen. Varmuuskopiointi voidaan tehdä paikalliselle kiintolevylle, siirrettävälle tietovälineelle, optiselle levylle tai verkkoasemaan.

Voit valita jonkin seuraavista tallennussijainneista:

• Paikallinen kiintolevy - Tiedostot varmuuskopioidaan paikalliselle kiintolevylle. Tässä vaihtoehdossa tiedostot varmuuskopioidaan tietokoneen C-asemalle erityiseen kansioon nimeltä N360_Backup. C-asemalle varmuuskopioiminen on nopeaa ja helppoa. Rajoituksena on aseman vapaa tila. Koska tiedostot tallennetaan paikalliselle kiintolevylle, kiintolevyn kapasiteetti määrää yhdistetyllä asemalla olevan tallennustilan.

• Ulkoiset kiintolevyt - Varmuuskopion tallennuspaikkana voi toimia ulkoinen kiintolevy, verkkokansio, CD-, DVD- tai Blu-ray-levy, iPod, flash-muisti, kamera, älypuhelin tai jokin muu laite.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73086157_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016