Norton-työkalurivin käyttäminen Norton 360 Online -palvelussa

Yleiskatsaus

• Älykäs sovellus, jonka avulla suojaat salasanasi ja pankkitietosi sekä itsesi verkkorikollisuudelta. Ei enää väsyttävää samojen tietojen täyttämistä eri verkkosivustoille: Norton-työkalurivin avulla voit tallentaa ja hallita henkilökohtaisia tietojasi ja asettaa ne syötettäväksi automaattisesti aina, kun tarvitset niitä. Norton Identity Safe -sovelluksen parannetun suojauksen ansiosta arkaluontoiset tietosi pysyvät turvassa ja verkkotapahtumasi suojattuina. Safe Web -hakutoiminnon avulla voit hakea verkosta tietoja turvallisesti altistumatta verkkohyökkäyksille. Mukautettu varasto tietojesi hallitsemiseen ja käyttöön mistä tahansa sijainnista ja millä tahansa tietokoneella.

Ominaisuudet

• Suojaa henkilökohtaiset ja pankkitietosi väärinkäyttöyrityksiltä, kun selaat verkkoa, käytät verkkopankkia tai teet verkko-ostoksia.

Norton-työkalurivi ja Identity Safe asennetaan Norton 360 Online -palvelun mukana, ja suojaus astuu voimaan välittömästi. Identity Safe ja sen salasanojen hallinta ja verkkolomakkeiden täyttäminen voidaan ottaa käyttöön siirtymällä mille tahansa verkkosivulle, joka pyytää sisäänkirjautumista ja salasanaa, jolloin Identity Safe pyytää luomaan varaston. Identity Safe voidaan ottaa käyttöön myös siirtymällä tuotteeseen ja luomalla varasto.

• Suojaus tietojen kalastelulta:

Tietojenkalastelusuojan ansiosta verkon selaaminen ja verkko-ostoksien tekeminen on turvallista. Norton-työkalurivi näyttää verkkosivuston suojaustilan punaisena, jos sivustoa epäillään kalastelusivustoksi, ja vihreänä, jos kyseessä on turvallinen Safe Web -sivusto.

• Selaamista nopeuttavat tallennetut kirjautumistiedot:

Identity Safen avulla voit tallentaa kaikkien suosikkisivustojesi kirjautumistiedot. Enää sinun ei tarvitse muistaa kirjautumistietojasi - voit vain kirjautua Norton Identity Safe -sovellukseen, joka täyttää kirjautumistietosi vierailemillesi sivustoille automaattisesti. Voit kirjautua suosikkisivustollesi yhdellä Norton-työkalurivissä olevan Identity Safe -pudotusvalikossa olevan tilin napsautuksella.

• Salattu henkilökohtaisten tietojen säilytys:

Identity Safe tallentaa ja salaa henkilökohtaiset tietosi, kuten luottokorttitiedot, tilinumerot ja yhteystiedot, jotta voit käyttää niitä helposti. Tämä tietovarasto on salattu ja suojattu salasanalla, jotta vain sinä voit käyttää sitä.

• Aikaa säästävä automaattinen lomakkeiden täyttö:

Identity Safe täyttää luvallasi salasanasi ja henkilökohtaiset tietosi verkkolomakkeiden kenttiin automaattisesti. Tämän palvelun ansiosta verkkopankin käyttö, verkko-ostosten tekeminen ja verkon selaaminen käy vaivattomasti, ja samalla tietosi pysyvät suojassa näppäinten painallukset muistavilta vakoiluohjelmilta.

Oppaat

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73086115_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/02/2016